Sziasztok!

Felkerült a 33. fejezet és az Epilógus. Egy bejegyzésben találjátok meg őket. Jó olvasást!

Március elején egy novella fog még felkerülni, kiegészítésként. Várlak vissza titeket akkor!:)

Puszi,
Truska

(2013. 01. 20.)

2010. október 24., vasárnap

Játék:)

Sziasztok!


Mint egy bejegyzéssel lentebb ígértem, meghirdetek egy újabb játékot.:) Semmi sem kötelező, viszont a nyertes hasonló kaliberű ajándékot kap, mint a lentebbi nyertes is.:) Választhat egy szemszöget, és egy jelenetet, ami vagy megíródott, vagy ott volt a háttérben.:) Ha szeretnétek lehetőséget kapni nincs más hátra, mint a követni a következő utasításokat.:D


Az előző játékban nagyon ügyesen kikövetkeztettétek, hogy az apa a megfejtés, de, hogy mért nem halt meg arra nem jött konkrét tipp.:) Nos, az előző fejezetekben hagytam kettő darab utalást arra, hogy az apukájának van egy testvére. :) Ott van a sorok között, csak figyelni kell.:D Hogy adjak egy ki támpontot elárulom, hogy az egyik mondat amit várok a A végzet könnyei 9. fejezetében, a másik mondat pedig a 11. fejezetben található.:)


Ha megvan a két mondat, akkor küldjétek el nekem mailben(!!!) a választ.:) Nagyon fontos, hogy NE ide megjegyzésként írjátok, mert ha jó a válasz akkor másoktól elveszitek a lehetőséget, hogy nyerhessenek! Szóval még egyszer nyomatékosan kérlek titeket, hogy e-mailben írjátok, másoljátok be a két mondatot, és írjátok le a nickneveteket is – amivel esetleg ismerhetlek titeket.:).:)


Kettő hetetek van erre.: Szóval remélem mindenkinek lesz lehetősége játszani, aki szeretne.:) November 7- e éjfélig lehet küldeni nekem mailt ezzel kapcsolatban.:) Utána a helyes válaszolókat belerakom egy nagy kalapba, és még az azutáni héten kihuzatom anyukámmal, vagy Renivel..:D:D:D Az a szerencsés, pedig akit kihúztak, az ugyanígy kérhet tőlem egy jelenetet.:)


Az e-mail címem a szokásos: madame.truska@gmail.com


Remélem tetszik nektek az ötlet!:)


Ne feledjétek eggyel lejjebb ott az előző játék nyertese, és alatta a 13. fejezet, ahol még kellene 9-10 db hsz, hogy legyenek kilátásaink a következő fejezetre.:)


Sok puszi mindenkinek! És a játék indul!!:D


Truska

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése