Sziasztok!

Felkerült a 33. fejezet és az Epilógus. Egy bejegyzésben találjátok meg őket. Jó olvasást!

Március elején egy novella fog még felkerülni, kiegészítésként. Várlak vissza titeket akkor!:)

Puszi,
Truska

(2013. 01. 20.)

2009. április 16., csütörtök

Üdv mindenkinek!

Üdv mindenkinek!

Truska vagyok, Breaking Dawn elolvasása után, jött az ötlet, hogy megpróbálkozzak egy fanfic-kel. Remélem tetszeni fog.A történet Stenhenie Meyer Breaking Dawn vagyis Hajnalhasadás című könyv eseményei után játszódik. Aki esetleg nem olvasta még , és nem akar utalásokba ütközni, akkor ne olvassa el, de megígérem, hogy megpróbálok, minél kevesebb spoilert rakni bele, hogy bárki el tudja olvasni. Nos, a többi rajtad múlik! Én szóltam. :D Bárkitől szívesen fogadom a visszajelzéseket és az építő jellegű kritikákat. A sztoriról egyenlőre ennyit. Ha érdekel, tudod, mit kell tenned...:D Jól olvasást!

5 megjegyzés:

  1. Eza az egész történet nagyon jóó!!! Csak így tovább!!! Várom a folytatást...:)!!! Szinte minden nap felnézek hogy van e valami fejlemény!!! Egyszerűen jóóóóóóóóó! További jó munkát kíván:
    Olgus:)

    VálaszTörlés
  2. Olgus nagyon szépen köszönöm. Örülök, hogy tetszik. Igyekszem, minél sűrűbben frissíteni. Tarsd meg jó szokásodat;)

    VálaszTörlés
  3. Szia csak annyit mondhatok, hogy gratulálok, engem magával ragadott a történet :) Szóval csak így tovább! Ó, még valami nagyon várom már a folytatást!
    Vivi :)

    VálaszTörlés
  4. Vivi, köszönöm szépen nagyon aranyos vagy! Igyekszem a folytatással! Várom további megjegyzéseidet, vélemyényeidet a fic-kel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  5. Igaz még nem olvastam a Breaking Dawnot, de érdekel a ficed, szóval, ha nem haragszol el kezdem olvasni :P

    VálaszTörlés